Skip to main content

Ιστορική Αναδρομή

1

Μάϊος 2004

Το φροντιστήριο ΔΥΝΑΜΗ ιδρύεται στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαϊας. Αφορμή της ίδρυσής του αποτέλεσε η φιλοδοξία και το μεράκι μας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού χώρου…
2

Ιούνιος 2005

Η αρχική προσπάθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα στέφθηκε με επιτυχία, αναγνωρίστηκε και στηρίχθηκε από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, με αποτέλεσμα το επόμενο έτος να επεκταθούμε και σε σε δεύτερο κτίριο στην ίδια πλατεία. Σταδιακά με οργάνωση, επιμονή και πολλή προσωπική δουλειά αποκτήσαμε δικαιωματικά την πρωτοκαθεδρία, τόσο σε αριθμό μαθητών όσο και σε αριθμό επιτυχόντων σε όλη την Δυτική Αχαΐα…
3

Μάρτιος 2016

Στα πλαίσια, λοιπόν, της πολυετούς επιτυχημένης πορείας, κυοφορήθηκε η «ιδέα» και πραγματώθηκε η επέκταση στο κέντρο της Πάτρας, σε έναν χώρο – πρότυπο – εκπαιδευτικής φιλοξενίας στο νεοκλασικό κτίριο «ΠΡΑΠΟΠΟΥΛΟΥ» Κορίνθου 224 & Αγίου Νικολάου.
Ολιγομελή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης, σε μία μαθητοκεντρική προσέγγιση στρογγυλής τραπέζης ήταν η συνταγή της επιτυχίας σε αυτή την προσπάθειά μας…
4

Ιούλιος 2022

Η φιλοδοξία, η πίστη στη δουλειά μας και η αγάπη μας για δημιουργία, μας ώθησαν να δρομολογήσουμε την μετεγκατάσταση του φροντιστηρίου Πατρών σε ένα εμβληματικό 4ώροφο κτίριο στο κέντρο της Πάτρας Κορίνθου 255 & Αγίου Νικολάου, πάνω από το εμπορικό κατάστημα «ΚΑΛΛΙΣΤΡΟΣ» . Το εν λόγω κτίριο έχει χαρακτηριστεί «έργο τέχνης» από το υπουργείο πολιτισμού και διαθέτει πληθώρα αιθουσών, γραφείων, αναγνωστήριο, αίθουσα εκδηλώσεων και πολλούς βοηθητικούς χώρους σε μία συνολική επιφάνεια 500τ.μ.Ολιγομελή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης, σε μία μαθητοκεντρική προσέγγιση στρογγυλής τραπέζης ήταν η συνταγή της επιτυχίας σε αυτή την προσπάθειά μας…

Προφίλ

Η φιλοσοφία μας

Από την αρχή της λειτουργίας του, στηρίχθηκε σε καθηγητές άρτια καταρτισμένους, με συνείδηση του έργου τους και του παιδαγωγικού τους ρόλου, εφαρμόζοντας σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους στα πλαίσια της μαθησιακής διαδικασίας και παράλληλα προετοιμάζοντας άριστα τους υποψηφίους για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σπουδές – Στόχοι

Στο φροντιστήριο διδάσκονται μαθήματα όλων των κατευθύνσεων του Ενιαίου Λυκείου και ΕΠΑΛ καθώς και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε να παρέχουμε στους μαθητές μας συγγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό, εναρμονισμένα στις εκάστοτε αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος, που προσφέρουν αυτονομία μελέτης στο μαθητή, αποτελώντας τον βασικό οδηγό θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης. Επιπλέον, διενεργούνται κύκλοι διαγωνισμάτων, με στόχο την εξοικείωση των μαθητών στα πλαίσια του εξετασιοκεντρικού συστήματος και της τελικής δοκιμασίας των πανελληνίων εξετάσεων. Μάλιστα, ως πιστοποιημένα μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.), συμμετέχουμε στη διαδικασία προσομοίωσης των πανελλαδικών εξετάσεων, προετοιμάζοντας πρακτικά και ψυχολογικά τους υποψηφίους, για την μεθύστερη επίσημη εξεταστική περίοδο του Ιουνίου.

Η συνεχής στήριξη

Το φροντιστήριο ΔΥΝΑΜΗ παρέχει πληροφορίες επαγγελματικού προσανατολισμού, προσφέροντας έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό. Με αφετηρία τον Ιούνιο του 2011, διοργανώνονται με επιτυχία ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, με κεντρικό ομιλητή τον Στράτο Στρατηγάκη, με στόχο την συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών και γονέων στο δύσκολο έργο της επιλογής επαγγέλματος.

Η υποστήριξή μας δεν ολοκληρώνεται με το πέρας των πανελληνίων εξετάσεων της Γ΄ Λυκείου αλλά συνεχίζεται με την καθοδήγηση και την αρωγή μας στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, προκειμένου να διασφαλιστεί ο υποψήφιος στη σωστή ιεράρχηση των προτιμήσεών του.

Το κίνητρό μας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με μεγαλύτερη ΔΥΝΑΜΗ και επιμονή , ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε. ΔΥΝΑΜΗ την οποία αντλούμε από την ενέργεια, το ήθος και τις δυνατότητες της νέας γενιάς.

Η ανταμοιβή μας, τα λαμπερά πρόσωπα των μαθητών μας, έχοντας συναίσθηση ότι αποτελέσαμε και θα αποτελούμε για τις επόμενες γενιές, την αφετηρία της επιστημονικής τους κατάρτισης και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Φροντιστήρια

Τηλέφωνο επικοινωνίας :

+30 2613 021611

Τηλέφωνο επικοινωνίας :

+30 26930 25171

Διεύθυνση Σπουδών

Άγγελος Αγγελόπουλος

Φυσικός

Νίκος Γριτσώνης

Χημικός

Χάρης Στεφανόπουλος

Μαθηματικός